Cautare

16997 de rezultate pentru "locuri de munca bucuresti armata" (3.06 secunde)
Siderurgistii care vor lucra in conditii speciale vor afla conditiile in care pot iesi mai devreme din cimpul muncii la sfirsitul lunii decembrie, odata cu adoptarea actului normativ care va modifica Legea pensiilor Problema privind pensionarea mai devreme a angajatilor Mittal Steel care vor lucra in locuri de munca ce vor fi incadrate in conditii speciale a fost subiectul intilnirii care a avut loc miercuri intre ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, liderul sindicatului de la Mittal Steel Hunedoara, Petre VaidosI, si o delegatie de reprezentanti ai Federatiei Sindicale a Siderurgistilor (FSS), respectiv presedintele sindicatului, Mircea Scintei, prim-vicepresedintele Maricel Oancea si vicepresedintele Emil Mihaila.
Romania s-a incadrat in tintele de deficit angajate. Mai mult decat atat, in 2010 a incheiat cu un deficit de 6,5% sub cel de 6,8%, convenit cu organismele internationale.
Semnificatia zilei de 13 Septembrie - ziua pompierilor romani La sfarsitul lui Februarie 1848, in urma unor sangeroase miscari de strada, regele Frantei, ajuns pe tron in urma Revolutiei din iulie 1830, este silit sa abdice.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, vrea sa construiasca o Sala Polivalenta cu 20.000 de locuri in Bucuresti. ... In urmatorii sase ani, Elena Udrea intentioneaza sa construiasca sase sali polivalente in Romania cu un cost total de 320 milioane euro.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat.
Locurile de parcare de resedinta, amenajate in urma cu putin timp, au inceput sa aduca venituri consistente la bugetul local. Pana in prezent, primaria a incasat aproape 18.000 de lei, reprezentand taxele platite pentru locul de parcare.
In replica, o parte dintre taximetristi sustin ca masura este discriminatorie, in timp ce specialistii cer chiar micsorarea numarului de locuri.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
"Rabla", programul de innoire a parcului auto, a inceput sa agite spiritele atat printre doljeni, dintre care unii s-au grabit sa se inscrie de pe acum, cat si printre dealeri, care inca asteapta numarul oficial de locuri ce vor fi disponibile.
Romania a urcat 9 locuri in clasamentul FIFA si se afla pe pozitia a 37-a Nationala Romaniei a reusit un salt remarcabil, de 9 locuri, si se afla pe pozitia a 37-a a clasamentului Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), cu 669 puncte.
Intrarea echipei locale in Liga I presupune realizarea de lucrari, pe care consilierii judeteni dar si locali le-au aprobat. Este de subliniat nu numai implicarea presedintelui Vasile iliuta ci si a primarului Daniel Dragulin, cele 2 Institutii fiind actionari / sponsori principali ai fotbalului calarasean.
Inginerii, agronomii, zootehnistii, horticultorii, medicii veterinari si farmacistii vor fi cei mai cautati pe piata muncii in 2006 dintre persoanele cu studii superioare, a declarat pentru Rompres directorul executiv al Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti, Dumitru Pelican.
Auto Italia, importatorul marcii SsangYong, a lansat oficial in Romania automobilul de teren SsangYong Actyon, modelul cu cele mai mici dimensiuni din gama marcii sud-coreene.
Cheltuielile realizate cu forta de munca folosita pentru derularea unor programe de dezvoltare a comunitatilor locale pot fi subventionate de la bugetul de stat.
Desi tara noastra a fost considerata pregatita pentru aderare la Uniunea Europeana (UE) pe 1 ianuarie 2007, atat craiovenii, cat si oficialitatile si reprezentantii principalelor institutii sustin ca Romania mai are multe probleme de rezolvat.
Desi, din diverse motive, rata somajului din Dolj a cunoscut în ultima perioada o usoara crestere, comparativ cu lunile trecute, pâna pe 30 noiembrie au fost încadrate în munca peste 17.000 de persoane.
Acestia se considera nedreptatiti si acuza conducerea de modul in care a intocmit listele cu persoanele carora le-a incetat contractul individual de munca.
Eficienta pietei muncii, unul din parametrii ce indica starea de sanatate a unei economii, a fost in atentia U.S.L. inca de la preluarea guvernarii in anul 2012 si a devenit una din principalele directii de dezbatere si actiune.
E nevoie de reorganizarea administrativa a tarii. ... Solicitarea noastra catre Fond a fost sa ramanem in acord inca doi ani pentru ca problemele sa fie realizate", a declarat presedintele Traian Basescu la conferinta "Revenirea Economiei", organizata de Ziarul Financiar.
"Evenimentul de deschidere pentru public va fi de mare amploare. ... Vom avea concerte cu taraful Aurel Ene de la ora 14.00 si cu taraful din Clejani de la 19.00, organizam concursuri de roata si tintar, exista chiar si un spatiu de joaca pentru copii" spune Gica Popescu.
google-analytics.com